Tjänster

Babyfilt med barnets namn, födelsedatum, födelsetimma, längd, vikt och en extra personligt text (s.k. dedikation) T.ex: Från farmor och farfar, Till vår älskling, Liten princessa, Liten prince m.m.
Namngivningsfest present eller doppresent som blir ett minne av barnets födelse livet ut.
En vävd babyfilt är dessutom oerhört charmigt. Nu på sommaren passar den alldeles utmärkt som en täcke både hemma och i vagnen.

Filten är gjord av anti-allergisk 100% organisk, ekologisk bomull av högsta kvalitet. Ekologisk bomull odlas med endast naturlig gödning och bekämpning. I ekologisk odlad bomull används heller inte genetiskt modifierade organismer. Ekologisk odling återskapar jordens naturliga struktur och ger dig trygghet att produkten du köper är hälsosam. Filten är gjord av bomull, som är även GOTS certifikat. Certifikatet från ÖKO-Tex Standard 100 garanterar att materialet inte innehåller ämnen som kan vara skadliga. Bomull är naturmaterial som håller värmen om vintern och känns sval på sommaren.

Eftersom varje babyfilt tillverkas efter beställning, så är den unik och personlig i sin utformning. Den är mycket lättskött och behåller färgen och formen, även efter många tvättar. Levereras i presentkartong med texten " Min älsklingsfilt " Leveranstid ca. 10 dagar. Babyfilt Mått: 75x100cm.

Det ska alltid kännas tryggt och säkert att handla hos oss därför lämnar vi 2 års garanti på filtar.
Ge din baby en skön filt.
Filtar kan man aldrig få för många av, därför hos oss hittar ni även gallerfiltar, babyfiltar i bomullsflanell, pärlsammetsfiltar, filtar i ekologisk lammull m.m.

Har du frågor, synpunkter eller funderingar kring babyfilten. Kontakta oss nedan.